sunnuntai 3. tammikuuta 2010

mikseivät kaikki ole kuuhulluja


hei, otsikossa esitin kysymyksen jolle luulen tietäväni vastauksen. kuuhulluuttomuus johtuu siitä ettei kuuta ole vielä tuotteistettu tarpeeksi, josko olenkaan. 
ensinnäkin ihmiset missaavat siisteimmät kuut pelkkää tietämättömyyttään. kukaan ei ole kertonut heille että saaren takaa nouseva tammikuinen kuu vetää helposti karskinkin miehen sianlihalle ja saa amatöörikuvaajan söhläämään sädöt tarpeeksi perseeleen ettei aito tunnelma välity kanssa ihmisille. tämän blogin tarkoitus on ensinnäkin näyttää upeita kuukuvia kuun er vaiheista eri ympäristöissä sekä kertoa teille miten, missä ja milloin kuvia on mahdollista ottaa.

eilen 2.1.2010 oli helsigissa hieno mahdollisuus seurata kuun nousua. olin valmistaunut hyvissä ajoin lataamalla kameran akun ja tarkistamalla kuun nousu paikan ja ajan. 17 asteen pakkasessa ei viitsi turhia seisoa.siksi yritin,jalkautua mahdolllisimman viimetipassa. 
ekassa tarkkaiupaikassa vuosaaren voimalaitoksen savut saivat minut epävamaksi kuun näkyvyydestä joten jatkoin savujen itäpuolelle.
15 minuutin odotus oli tuskastuttavan pitkä ja kun kompasinikin oli"jäässä" en voinut olla varma kuun nousupaikasta. sitten yht äkkiä lähisaaren kuusten takaa alkoi lievä loimotus joka kohta kasvoi valtavaksi keltapunaiseksi palloksi. olin paniikissa ja räiskin jalustalla olevalla kamerallani vähemmän pro malliin senkun kerkesin. 
taas kerran aivan uskomattoman upea show ja ainoastaa 1 katsoja.
ohessa kuva pää"tähdestä"

parhain terveisin tl


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

eXTReMe Tracker